2 Replies Latest reply: Jun 9, 2015 6:54 AM by Brad Daricek RSS

    First field of append model is blank

    Brad Daricek

      I created a model in version 11 that consists of a detail and 3 appends.  On the first line of the first append, the model returns a blank column.  On every other line in the report it works fine.  Any thoughts?

       

      Thanks!

        • Re: First field of append model is blank
          MelaSarenas _

          Hi Brad,

           

          More often than not, when the append fields are blank on the first row in Table View, it means that these fields should be treated as group footers.  To check, go to the report and see where the append templates are highlighted for the first instance of the detail line.

           

          Data after the detail should be treated as Group Footers while data above the detail are Appends.

           

          Hope this helps.

          Mela

            • Re: First field of append model is blank
              Brad Daricek

              That worked!

               

              Thanks!

               

              Brad Daricek

              Materials Manager

              GE Oil & Gas

              Dresser, Inc.

               

              T: +1 832.590.2183

              M: +1 832.656.3563

              F: +1 832.590.2525

              E: brad.daricek@ge.com<mailto:brad.daricek@ge.com>

               

              GE Imagination at work

               

              This email, including any attached files, may contain confidential or proprietary information that is intended for the sole use of the intended recipient(s).  Any review, use, distribution or disclosure of such by others is strictly prohibited.  If you are not the intended recipient (or authorized to receive information for the recipient), please contact the sender by reply email and delete all copies of this message.  Thank you.